AUTO-CONSULT

uw AUTOMOTIVE EXPERT

VOOR CONSUMENT & BEDRIJF

Diensten voor particulieren

Uw Auto-Consult Edwin kan u als consument op verschillende manieren ondersteunen.

bemiddeling:

U kocht een auto of liet die van u repareren bij een autobedrijf. U bent van mening dat de auto niet voor elkaar is. U bent van mening dat u een slechte auto werd verkocht of dat slecht herstel werd uitgevoerd.

Een frisse blik van een onafhankelijk expert en een goede diagnose lossen vaak al veel op. Wij nemen de communicatie in goed overleg van u over en komen in meer dan 87% van de gevallen tot een oplossing. Er is geen sprake meer van een ‘welles nietes- situatie’, maar er komt duidelijkheid.

Technisch onderzoek:

U bent van mening dat de auto een gebrek heeft, de garagist zegt van niet.  En hoe ernstig is het gebrek? Is een bijgeluid uit de motor een serieus gebrek of is er sprake van een ‘volledig normale producteigenschap’?

Auto-Consult beschikt over de middelen en de kennis om hierin tot een goed oordeel te komen. We communiceren dat daarna indien gewenst naar het autobedrijf toe om tot een goede oplossing te komen.

Juridische begeleiding:

U bent onverhoopt in een geschil terecht gekomen met het autobedrijf wat duidelijk een juridische wending krijgt. U bent leek en bent daardoor veelal geen serieuze tegenpartij voor het autobedrijf. Uw eigen advocaat heeft weinig kennis, als het gaat om automotive gerelateerde geschillen.

Auto-Consult beschikt over de juiste technische kennis en overziet de juridische consequenties hiervan m.b.t. het geschil. Zonder goede ‘technische voor een ieder begrijpelijke uitleg’ dan ook geen goede beoordeling mogelijk bij een geschil. Met Auto-Consult aan u zijde staat u er dan ook veel beter voor. 

Technisch:

omdat een juiste diagnose in alle gevallen van wezenlijk belang is!
  • Technische vaststelling van de kwaliteit van de auto of juist het gebrek daaraan
  • Technische oorzaak van een defect

Juridisch:

omdat de mensen in de rechtszaal vaak geen verstand van techniek hebben en die in de werkplaats niet van recht!
  • Begeleiding bij juridische automotive geschillen
  • Rapporteren op een begrijpelijke wijze m.b..t de technische toestand
  • Advisering hoe het automotive geschil het beste juridisch te benaderen

 

Uitlezen Voertuig

HOE:

Als u wilt weten wat ik voor u betekenen kan, dan neemt u via de contactpagina, telefonisch of via WhatsApp contact met mij op.