AUTO-CONSULT

uw AUTOMOTIVE EXPERT

VOOR CONSUMENT & BEDRIJF

Diensten voor bedrijven

Uw Auto-Consult Edwin kan uw bedrijf op verschillende manieren ondersteunen.

bemiddeling:

Uw bedrijf verkocht of repareerde de auto van een klant. De klant is van mening dat hem tekort is gedaan. Een slechte auto verkocht of slecht herstel uitgevoerd.

Een frisse blik van een onafhankelijk expert lost vaak al veel op. Wij nemen de communicatie in goed overleg van u over en komen in meer dan 87% van de gevallen tot een oplossing.

Technisch onderzoek:

Het staat helemaal niet vast óf de auto een gebrek heeft en hoe ernstig het gebrek wel of niet is. Is een bijgeluid uit de motor een serieus gebrek of is er sprake van een 'volledig normale producteigenschap'?

Auto-Consult beschikt over de middelen en de kennis om hierin tot een goed oordeel te komen. We communiceren dat daarna indien gewenst ook naar uw klant toe.

Diagnose:

Steeds meer autobedrijven hebben niet de mensen  of de apparatuur in huis om nog een goede diagnose te kunnen stellen. Zeker als het om elektronische problemen gaat.

Auto-Consult beschikt over de middelen en de kennis om uitgebreid diagnose te kunnen stellen. Een goede diagnose maakt dat uw monteurs of een door ons aangewezen partij voor goed herstel kan zorgen. Onder andere vergaand gespecialiseerd in elektronische storingen in de moderne auto en onverklaarbare trillingen in auto's.

Juridische begeleiding:

U bent onverhoopt in een geschil terecht gekomen met een klant wat duidelijk een juridische wending krijgt. U heeft als autobedrijf uw zaken prima op orde, maar juridisch gezien bent u begrijpelijk een leek. Uw eigen advocaat heeft weinig kennis als het gaat om automotive gerelateerde geschillen.

Auto-Consult beschikt over de juiste technische kennis en overziet de juridische consequenties hiervan m.b.t. het geschil. Zonder goede 'technische voor een ieder begrijpelijke uitleg' dan ook geen goede beoordeling mogelijk bij een geschil. Met Auto-Consult aan u zijde staat u er dan ook veel beter voor. 

Technisch:

omdat een juiste diagnose in alle gevallen van wezenlijk belang is!
  • Technische vaststelling van de kwaliteit van de auto of juist het gebrek daaraan
  • Technische oorzaak van een defect

Juridisch:

omdat de mensen in de rechtszaal vaak geen verstand van techniek hebben en die in de werkplaats niet van recht!
  • Begeleiding bij juridische automotive geschillen
  • Rapporteren op een begrijpelijke wijze m.b..t de technische toestand
  • Advisering hoe het automotive geschil het beste juridisch te benaderen

 

Uitlezen Voertuig

HOE:

Als u wilt weten wat ik voor u betekenen kan, dan neemt u via de contactpagina, telefonisch of via WhatsApp contact met mij op.