Expertise | Contra-Expertise

Automotive Expertise & Juridische Ondersteuning

U bent leek op Automotive gebied.

Betrokken geraakt in een geschil met betrekking tot uw auto. 

Daarbij bent u van mening dat u tekort gedaan wordt. Omdat u niet beschikt over de benodigde technische & juridische kennis heeft u hierbij hulp nodig. 

Expertise maar ook Contra-Expertise:

Auto-Consult stelt voor u vast wat er technisch feitelijk aan de hand is. Duidelijk uitgelegd. Onderbouwd met geconstateerde feiten en metingen.  Helder vastgelegd in duidelijke rapportages. 

Juridisch kader:

Auto-Consult weet door jarenlange ervaring als geen ander wat uw rechten zijn. Wanneer u recht heeft op herstel van uw auto.  Uw geld of een gedeelte daarvan terug. Of zelfs ontbinding van de koop. En natuurlijk onder welke voorwaarden. 

Wist u dat u bij een gekochte auto, dat u ook rechten heeft als u de auto zonder garantie kocht als consument? Dat u onder de juiste omstandigheden kosteloos  herstel mag verwachten van de verkoper of de koop kunt ontbinden? 

Laat u niet afschepen als uw auto snel defect is gegaan na aanschaf en de verkoper u niet wil helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

De garage zegt dat hij uw auto goed repareerde. De rekening was fors maar het probleem is niet verholpen. Ook in dat geval heeft u rechten. Werd er een verkeerde diagnose gesteld of werd de reparatie in het geheel niet of niet goed uitgevoerd? Wij kunnen het vaststellen en vervolgens bemiddelen. Zodat u wél weer prima met uw auto kunt rijden

Vraag naar de mogelijkheden en neem daarvoor contact met ons op.

Bemiddeling:

Auto-Consult bemiddelt tussen u en de partij waarmee u het geschil heeft. 

Omdat samen tot een oplossing komen, sneller en veelal goedkoper is, dan de  juridisch vaak lange weg.  

Naar tevredenheid opgeloste zaken 87%
Wacht niet te lang bij een geschil als u zelf niet deskundig genoeg bent. Neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden
Edwin
Auto-Consult